Първоначално публикувано от pininfarina
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подобрения и ремонти по Алфа 156 - с цени
Collapse
X
-
-
Премахване на фабричен имобилайзер(код на ключа), понеже блокира доста тежко, но след доста мъки успяхме. Евала на Оем(Ники), за многото старание и голямото разхождане. Та удоволствието ми струваше 120 лв. Сега вече да си извадя ключ струва 7 лвAlfa Romeo 156 1.8 TS 99'
ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'
Comment
-
200 лева за чип тунинг при ОЕМ , много коректен и много лесно става самото слагане на чипа, както съм аз в Хасково и Горна Оряховица си е доста далеч, свалих ЕCUто и го изпратих по Еконт , на другия ден става чипирането и на по-другия беше при мен.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от dimi bs Покажи съобщениеинтересува ме колко би ми струвало чипването на моята кола от подписа и до колко би и се вдигнала мощноста
поздравиAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от dimi bs Покажи съобщениеа къде мога да намеря в нашия район такъв чипAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от dimi bs Покажи съобщениеа къде мога да намеря в нашия район такъв чип156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment